Teknoloji

TTHmobi Mobil Cihazlar İçin Rol Yapma Oyunu Avatars Saga’yı Duyurdu

 
Realm of Heroes ve Dragon Hunters oyunlarıyla tanınan TTHmobi, RPG Avatars Saga’yı hem Android hem de iOS kullanıcıları için duyurdu. Ayrıca oyuna ön kayıt yaptırabilirsiniz. Ancak, bu ön kayıt şu anda yalnızca belirli bölgelerde mevcuttur.
 
Avatar Saga’nın görsellerine bakacak olursak büyüleyici ve renkli bir dünya etrafında geçtiğini görebiliriz. Oyuncular, oyun içi arkadaşlarıyla etkileşimde bulunabiliyor ve takım çalışmasına da katılabiliyor. Arkadaşlarınızı işveren savaşlarına davet ederek silah toplayabiliyorsunuz. Arkadaşlarınızla lonca kurarak büyük bir savaşa katılabilirsiniz.
 
Yine oyuncuların oyunda binekleri ve petleri olacak gibi görünüyor. Oyuncular, Avatar Saga’nın uçsuz bucaksız topraklarında sadık bineklerle ve evcil hayvanlarla karşılaşabilir, onları toplayabilir ve evcilleştirebilir.
 
Avatars Saga, Asya, Orta Doğu ve Avrupa’da ön kayıtlara açıldı. Android kullanıcıları Google Play Store üzerinden, iOS kullanıcıları ise App Store üzerinden işlemlerini gerçekleştirebilmektedir.
 
Oyuncular ayrıca 1000 ücretsiz çekiliş, SSR Panda evcil hayvanları, moda kıyafetleri ve diğer heyecan verici ödülleri almak için ön kayıt yaptırabilirler.

ercis-ajans.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

-
Başa dön tuşu