Dünya

PS Plus Extra Ağustos 2023 Oyunları Açıklandı

Sony Etkileşimli EğlenceABD PlayStation Blog sayfasından yapılan yeni duyuru ile PS Plus Ekstra Ağustos 2023 oyunları için tam liste. Yeni ayda PlayStation 4, PlayStation 5 ve PlayStation Portable platformlarını kapsayan 17 yeni oyun bizleri bekliyor. Detaylar burada.


İlginizi çekebilir:  Ücretsiz Epic Games Store Oyunları (3 Ağustos)


PS Plus Extra Ağustos 2023 Oyunları Hangileri Olacak?

Prestij ile bugün yapılan duyuru ile PlayStation Plus Ekstra ve Premium / Deluxeiçin 15 Ağustos 2023 Salı günü indirilebilecek oyunlar belli oldu. yeni listede Kader 2: Cadı Kraliçe, Tüm İnsanları Yok Et! 2: TekrarlandıVe rüyalarBazı önemli oyunlar var.

  • Golfe Lanetli (PS5, PS4)

Cursed to Golf, golf ve roguelike çeşitlerine orijinal bir dokunuş getiriyor. Vuruş sayısı limiti içinde kalarak deliği bulmalısınız, yoksa lanetiniz sizi sahanın başlangıç ​​noktasına geri döndürür! Biraz daha meydan okumak istiyorsanız, bu alanlar sadece çukurlar ve uzun otlardan ibaret değil. Yüksek güçlü pervaneler, büyük çiviler, patlayıcı kutular, ışınlayıcılar ve bir sürü çılgın tuzak sizi bekliyor. Hepsi bu klasik oyuna farklı bir soluk getirmek için!

  • Kader 2: Cadı Kraliçesi (PS5, PS4)

Işığı nasıl çaldığının gizemini ortaya çıkaran Savathûn’un Taht Dünyasına dalın. Yeni silahlar ve yeni Postalanmış Kılıç yapmanın sırlarını öğrenin ve onun ördüğü iftira ağında gerçekle yüzleşin.

  • Tüm İnsanları Yok Et! 2: Yeniden düzenlendi (PS5, PS4)

Cyrpto keşif yetkisiyle geri döndü! Uzaylı istilacı şimdi daha havalı. Kimyasal yakıtlı görkemiyle özgür 60’ların tadını çıkarın ve ana geminizi havaya uçuran KGB’nin intikamını alın. Düşmanlarınızın planlarını ortaya çıkarırken, yakalamaya geldiğiniz insan ırkının bazı üyeleriyle ittifaklar kurmanız gerekecek.

  • Düşler (PS4)

Alışılmadık oyun, oyunculara hayal güçlerini serbest bırakma fırsatı sunuyor. Her şeyin hayal gücünüzle sınırlı olduğu oyunda kullanımı kolay araçlarla müzik, resim, animasyon, heykel ve daha birçok şeyi yaratabilirsiniz. Yaratıcılığınızı dünyadaki diğer oyuncularla paylaşabilirsiniz. Siz de çalışmalarını birebir formda deneyebilir ve tercihinize göre puanlayabilir, arkadaşlarınıza önerebilirsiniz.

  • Otel Transilvanya: Korkunç Masal Maceraları (PS5, PS4)

Scary Fairy Tale Adventures’da Sony Pictures Animation sinemalarından en sevdiğiniz karakterlerle klasik peri masalı dünyalarını keşfedin! Kırmızı Başlıklı Kız, Kral Çıplak ve Ali Baba ve Kırk Haramiler gibi peri masallarından uyarlanan benzersiz dünyalarda oynamak için Drac ve Mavis’i kontrol edin.

  • Çim Biçme Simülatörü: Landmark Sürümü (PS5, PS4)

Çim Biçme Simülatörü, Toro, SCAG ve STIGA gibi saygın markaların gerçek dünya lisanslı çim biçme makinelerini deneyimleyebileceğiniz tek simülatördür. Büyük Britanya kırsalında çim biçme işlerinizi yönetirken bu benzersiz makineleri kullanmanın keyfini çıkarın.

  • Kayıp Yargı (PS5, PS4)

Takayuki Yagami’yi yeniden oynayacağımız oyun, Yakuza serisine benzer dövüş mekaniklerinin yanı sıra kendine has özellikleriyle de dikkat çekiyor. Bunların yanı sıra yapılan bir hatayı ortaya çıkarmak için olay mahallinde araştırma yapmak ve ipuçlarını toplamak büyük değer katacaktır.

  • Geceyarısı Dövüşü Ekspresi (PS4)

Sen, gizemli bir AI robotu tarafından “karanlık hayata” geri çekilen, kabahatler dünyasının eski bir üyesi olan Babyface’sin. Senin görevin imkansız kurallara karşı: Güneş doğmadan şehrin içinden savaş ve şehrin zalimlerin kontrolüne geçmesini engelle.

  • Taşınma 2 (PS5, PS4)

Taşınmak geri döndü, her zamankinden daha çılgınca ve artık ÇEVRİMİÇİ OYNANABİLİR! Packmore’a dönün ve taşıma becerilerinizi orijinal boyutlar ve bazı eski favori karakterlerle kullanın.

  • Pijama Maskeleri: Gecenin Kahramanları (PS5, PS4)

Kim günü kurtarmak için geceye giriyor? Doğal olarak sen! Pijama maskenizi takın ve gelmiş geçmiş en heyecan verici Pijamaskells oyununda Catboy, Owlette ve Lizard’ın yerini alın. Mission Control Center’da başladığınız oyunda küçük kahramanlar için bir platform macerasına çıkacaksınız. Gecenin kötü adamlarını durdurmak için Catboy’un yüzü, Owlette’in uçması ve Kertenkele’nin kasları gibi harika güçlerinizi kullanın. Ayrıca Gizemli Dağ’dan Ay’a kadar sekiz farklı Pijamaskeli lokasyonunu keşfet! Pija-bot’un yardımıyla arkadaşlık, takım çalışması ve batı koleksiyonları dünyasını keşfedeceksiniz. Dünyayı Romeo, Moon Maiden ve Night Ninja’dan kurtarabilir misin?

  • Yıldızlar Denizi (PS5, PS4)

Sabotaj grubunun özgünlüğünü her sistemde bulabileceğiniz Sea of ​​Stars, klasik RPG’leri sıra tabanlı dövüş, hikaye anlatımı, keşif ve çevre ile etkileşimde modernize etmeyi hedeflerken, diğer yandan da bir kesim sunuyor. eski günlerden, nostaljik bir cümbüş.

  • Deliliğin Kaynağı (PS5, PS4)

Source of Madness, içeriğin anında üretildiği, yapay zeka makine öğrenimi teknolojisiyle desteklenen, Land of Mercy adlı, Lovecraft’tan ilham alan çarpık bir dünyada geçen karanlık taraf kaydırmalı/roguelite tipi bir aksiyon oyunudur. Kabus gibi bir yolculuğa çıkan yeni bir Mürit rolünü üstlenin. Merhamet Ülkesi’nin ve ayın gizemli kalesi olan Delilik Kulesi’nin kozmik sırlarını ortaya çıkarın.

  • Spellforce III Güçlendirilmiş (PS4)

Yıl 518. Büyücü Savaşları olarak bilinen hain büyücülerin isyanı Kraliyet tarafından bastırıldı. Bu zaferin bedeli ağır oldu. Tüm bölgeler anarşi içindedir, mülteciler sığınak bulmak için topraklarda dolaşmaktadır ve “Blood Burning” adlı gizemli, ölümcül bir salgın hızla yayılmaktadır.

Böyle zamanlarda bu insanlar bulabildikleri her umut ışığına sarılırlar. Rondar Lacaine adında karizmatik bir adam tarafından yönetilen Işığın Saflığı, büyücülerin tüm kötü şansın nedeni olduğunu ve Eo’nun eski ihtişamına kavuşmasının ancak tüm tanrıların babası Aonir’in ikinci gelişiyle gerçekleşebileceğini savunuyor.

  • Two Point Hospital: Jumbo Sürümü (PS4)

Şimdiye kadarki en uygun fiyatlı paket! Hem yeni hem de eski oyuncuların seveceği yeni içerikle dolu! Dört özel genişletme paketi, iki öğe paketi ve temel oyunu içerir. Bigfoot DLC’nin karlı topraklarından Pebberley Adası’nın tropikal topraklarına kadar, çeşitli alanlarda 27 hastaneyle Two Point County’nin uçsuz bucaksız topraklarını geçin. 189’dan fazla tuhaf hastalık, kişiliğe sahip çok çeşitli terapi makineleri ve hastanelerinize yerleştirebileceğiniz bir sürü öğe içerir!

PlayStation Klasikleri

  • Ape Escape: Gevşek Üzerinde (PS5, PS4)
  • MediEvil: Diriliş (PS5, PS4)
  • Takip Gücü: Aşırı Adalet (PS5, PS4)

habersarikamis.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu