Haber

TSYD Adana Şube Kupası Başlıyor

Türkiye SporYazarlar Derneği (TSYD) Adana Şube Kupası başlıyor.

TSYD ve Çukurova Belediyespor Voleybol Takımı’nın ortaklaşa düzenlediği bayanlar voleybol turnuvasına Çukurova Belediyespor, Muratpaşa Belediyesi Sigorta Mağazası, PTT Spor ve Karayolları Spor Kulübü katılıyor. 15-17 Eylül tarihlerinde düzenlenecek turnuvada her gün iki maç oynanacak. Turnuvayla ilgili Türkiye Spor Gazetecileri Derneği Adana Şubesi Nihat Geven Tesisleri’nde basın toplantısı düzenlendi. Basın toplantısına Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, TSYD Adana Şube Başkan Yardımcısı Engin Kanber, ASKF Başkanı Ahmet Bozan, Baş Antrenör Mustafa Umut Uysal ve grup kaptanları katıldı.

Kadın voleybolunun değerine değinen Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, “Bir belediye başkanının görevinin sadece sıradan belediye hizmetleri olmadığını her zaman söylüyoruz. Misyonumuz şehrimize değer katacak projelere imza atmak. Bunu anlatamam.” Siz şehrin geleceği ve Çukurova Belediyesi kadın voleybol takımının şehre kattığı değersiniz.” Arkadaşlar. Hepiniz bunun farkındasınız. İnşallah bayrağı daha da yukarılara taşıyacağız. Teknik direktörümüze güveniyoruz. Biz oyuncularımıza çok inanıyoruz, onlar da çok inandılar ve güvendiler. Umarım geçen yıl kıl payı kaçırdığımız play-off’ları ve ilk altıya girmeyi garanti olarak görüyorum. İlk altıda “Ne demek? Avrupa demek. Çukurova Belediyesi’nin ve Adana’nın adını dünyaya duyurmak demek. Bu benim çok önemsediğim bir konu” dedi.

Teknik Direktör Mustafa Umut Uysal, hazırlık maçlarımıza bugünden itibaren başlayacaklarını belirterek, “Kayıp arkadaşlarımız geldi. Milli takımdaki oyuncularımız geldi. Hazırlıklarımız şu anda devam ediyor. Kalabalık bir takımımız var. Rotasyonu güçlü bir takım. Yaş kapasitesi şu an 20.” “Takımımız ve bu bizim için çok önemli. Bu turnuvadan başlayarak önce 30 Eylül’de İzmir’de oynayacağımız Türkiye Kupası, ardından da Muratpaşa Belediyesi’ndeki açılış maçımız için tüm hazırlıklarımızı yapıyoruz. 14 Ekim’de kapalı alanda oynayacağımız Sigorta Shop’ta” dedi. konuştu.

Takım kaptanı Hazal Selin Uygur da bir hazırlık dönemi yaşanacağını kaydederek, “Buradaki maçları kazanmak istiyoruz, iyi oynamak istiyoruz. Elimizden gelenin en iyisini yapmak istiyoruz. Başkanımızın da dediği gibi bu sene hedefimiz ilk sırada yer almak” dedi. Play-off’lar ve ardından Avrupa kupaları. Bunun için elimizden geleni yapacağız.” Bunu yapacağız. Aslında ona kıyasla güzel bir takım oluşturduk.” – ADANA

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu