Haber

TCG Anadolu Gemisi Vatandaşların Büyük İlgisini Çeken Ziyaret Noktası Haline Geldi

Dünyanın ilk silahlı insansız hava aracı (SİHA) gemisi TCG Anadolu’ya vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

Dünyanın ilk silahlı insansız hava aracı (SİHA) gemisi ve Türkiye’nin en büyük askeri gemisi TCG Anadolu, Sarayburnu Limanı’nda ziyaretçilere açıldı. Yerli ve milli üretim olan dev savaş gemisi TCG Anadolu’yu ziyaret etmek isteyen vatandaşlar Sarayburnu Limanı’na geldi. Gemiyi gören vatandaşlar çok sayıda hatıra fotoğrafı çektirdi. Gemiye yoğun ilgi gösteren vatandaşlar, çok sayıda hatıra fotoğrafı çektirdi.

İlk kez TCG Anadolu gemisini ziyarete geldiğini belirten Sami Karatekin isimli vatandaş, “Bağcılar’dan geliyorum. Gemiyi görmeye geldim. Daha önce buraya gelmemiştim. İlk defa geliyorum. Gurur duyuyorum. Bu ülkemiz adına bir gururdur.”

“Bu harika bir şey”

Daha önce gemiyi görmeye geldiğini ancak giremediğini belirten Burhanettin Işık, “Gemiyi çok beğendim. Çok güzel bir şey. Ülkemiz adına bizi gururlandırıyor. Daha önce de buraya gelmiştim ama girememiştim. Girin. Bu sefer girerim umarım. Fatih’ten geliyorum. O kadar heyecanlandım ki “Sanki ben yaptım. Daha fazla ne söyleyebilirim? Ülkemizde böyle şeyler çok azdır. Daha büyük bir şey istiyoruz. Allah’ın izniyle bu da gerçekleşecek” dedi.

Yerli ve milli üretim olan TCG Anadolu gemisi saat 18.00’e kadar vatandaşların ziyaretine açık olacak. – İSTANBUL

akyurtajans.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu