Yaşam

Ünlü yönetmen Sapanca Gölü’nde boğulma tehlikesi geçirerek hayatını kaybetti

SAKARYA’nın Sapanca ilçesinde arkadaşlarıyla birlikte bindiği tekneden yüzmek için Sapanca Gölü’ne atladıktan sonra hastaneye kaldırılan ve boğulma tehlikesi geçiren ünlü yönetmen Abdulkadir Ceylan Ede (58), hayatını kaybetti.

Sapanca ilçesi Kırkpınar İlçesi yakınlarındaki Sapanca Gölü’nde dün akşam tekneyle göle giden 3 arkadaştan Albulkadir Ceylan Ede, yüzmek için suya atladı. Bir süre yüzdükten sonra boğulma tehlikesi yaşayan Ede, arkadaşları tarafından sudan çıkarıldı. İhbar üzerine bölgeye sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Ede’nin duran kalbi, ambulansta sağlık ekipleri tarafından yapılan kalp masajıyla yeniden çalıştırıldı. Abdulkadir Ceylan Ede, Sapanca Bölge Devlet Hastanesi acil servisinde yapılan ilk müdahalenin ardından Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne sevk edildi. Yoğun bakım ünitesinde tedavi altına alınan Abdulkadir Ceylan Ede, doktorların tüm müdahalelerine rağmen hayatını kaybetti.

Abdulkadir Ceylan Ede’nin Aynalı Tahir, Pusat, Acı Hayat gibi reyting rekorları kıran birçok televizyon dizisinin yönetmeni olduğu öğrenildi. Ede’nin naaşı cenaze arabasıyla memleketi Eskişehir’e gönderildi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu