Teknoloji

Oyuncular Microsoft’a “Aktivasyon İçin” Dava Açtı

Microsoft’un Activision’ı satın alma çabaları, hem rakip kurumların hem de Sony’nin sertliğiyle rekabet etmeye devam ediyor. Ancak bugün bu sorunların ortasına bir yenisi daha katıldı. Bu zaman bir dizi oyuncuMicrosoft’a karşı harekete geçti.

On oyuncudan oluşan bir grup, Microsoft’un Activision’ı satın alma anlaşmasına karşı dava açtı. Bloomberg Law’un aktardığı bilgilere göre oyuncular satın alabilirler. Microsoft ‘tekele dönüşecek’savundu.

“Microsoft satın alma ile rekabeti azaltabilir”

Belgede sunulan açıklamalarda oyuncular, Microsoft’un Activision’ı satın aldığını” ifade etti. rekabeti azaltacak ve bir tekel yaratacak ” o önerdi. Bu nedenle bu satın alımın ABD makalelerine uygun olmadığını paylaştı. Oyuncular ayrıca Call of Duty, World of Warcraft, Doom ve The Elder Scrolls gibi serilerin Microsoft’un elinde olacağına ‘dikkat çekti’.

Microsoft, özellikle Call of Duty serisi için taahhütlerde bulundu:

Oyuncuların şikayetleri aslında Sony’nin şikayetleriyle oldukça paralel ama özellikle Call of Duty kısmı Sony için öne çıkan bir şikayet oldu. Ancak Microsoft’un CoD serisi Sony’nin şikayetlerine PlayStation Plus aboneliğine dahil etme teklifiyleCevap olduğu ortaya çıktı.

Microsoft ayrıca Call of Duty serisi için Nintendo ile anlaştı:

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

-
Başa dön tuşu