Yaşam

Magarsus Dizisinin Prömiyeri Yapıldı

Başrollerini Berkay Ateş, Çağlar Ertuğrul, Merve Dizdar ve Ercan Kesal’ın paylaştığı yerli yapım Magarsus dizisinin galası yapıldı. Gala gecesine dizinin oyuncuları ve sanat dünyasından birçok ünlü isim katıldı.

Berkay Ateş, Çağlar Ertuğrul, Merve Dizdar ve Ercan Kesal gibi isimlerin yer aldığı BluTV’nin orijinal dizisi Magarsus’un galası oyuncu kadrosunda yer aldı. Dizi oyuncularının yanı sıra Tekçe Akalay, Caner Cindoruk, Nilperi Şahinkaya, Emre Yusufi, Zeynep Tuğçe Bayat, Cansel Elçin, Nazlı Bulum, Ali Gözüşirin ve Yağızcan Konyalı gibi sanat dünyasından birçok ünlü isim ve oyuncu katıldı. gala gecesi Gecede Buyruk Ersoy ve orkestrası da sahne aldı. 2023 yılının yerli yapımları arasında yer alan Magarsus’un ilk iki bölümü Hepsiburada Premium’un katkılarıyla 10 Ağustos’ta BluTV platformunda seyirciyle buluşacak.

BERKAY ATEŞ: BETON KARAKTERİ AŞILMIŞ BİR KARAKTER

Galada konuşan oyuncu Berkay Ateş, “Yunus Ozan Korkut’un yazıp yönettiği, alt metni çok güçlü, karakterleriyle çok oynanabilir bir hikayesi olan bir hikayeydi. Seti çok keyifli bir şekilde geçirdik. Çok eğlendik. , çok çalıştık.Bugün Magarsus’un ülkemizdeki dijital platformları gerçekten bence üzerine diziler arasında kendine has bir yeri var.Bu yüzden seyircisi çok fazla.Umarım herkes bizim kadar beğenir.Benim karakterin adı ‘Beton’.Beton, çocukluğunda göçükler içinde kalmış bir karakter.Annesini ve babasını kaybetmiş.Bu yüzden içeriye girmiş.İçeri giremiyor, fobisi var. Büyük bir çadırda yaşıyor. Aslında buna bir güç mücadelesi de diyebiliriz.”

MERVE DİZDAR: BOLCA AİLE DRAMI VE AKSİYONU

Oyuncu Merve Dizdar galada yaptığı konuşmada “Çok heyecanlıyım ve çok memnunum. Gördüğünüz gibi tüm grupla oynamak ve çalışmak aslında benim için çok tatmin ediciydi. Ama benim için yeni olan şu ki; Ozan ile ilk kez çalışıyorum Yeterki yönetmenimiz Ozan’Tansu dizi tarihinin önemli karakterlerinden biri.Yurtdışında okumuş ve şu an şirketin başına geçmeye çalışan bir karakter.Çağlar ile kardeşiz Diziyi izledikten sonra başımıza gelenleri göreceksiniz.Aile dramı diyebilirim ama içinde çok fazla aksiyon da var’ diye konuştu.

ÇAĞLAR ERTUĞRUL: GÜZEL BİR YAZILI İŞ

Oyuncu Çağlar Ertuğrul dizi hakkında şunları söyledi:

‘Böyle bir projede yer aldığım için çok mutluyum. Üreticilerimize teşekkür ederiz. Tabii yönetmenimiz Yunus Ozan Korkut da burada. Onlara ‘Ben iyiyim ama bu işi izlemek istiyorum’ dedim. Güzel yazılmış bir eser. Bu yüzden çok gururluyum. Umarım seyirci bu eseri her zaman gururla ve iyilikle hatırlar. Oyuncu kadromuz da burada. Hepsi çok yetenekli. Hepsiyle aynı sahneyi paylaştığım için çok mutluyum. Bundan sonrası seyirciye kalmış.”

GÖKÇETEKİN: MAGARSUS ULUSLARARASI İLK ÖDÜLÜNÜ ALDI

Hepsiburada CEO’su Nilhan Onal Gökçetekin, önemli bir iş birliğine imza attıklarını belirterek, “Bu gece için çok heyecanlıyız. Hepsiburada ailesi olarak Hepsiburada Premium ve Magarsus önemli bir iş birliğine imza attılar. Hepsiburada Premium ailesi olarak birinci yaş günümüzü kutluyoruz. Magarsus, BluTV’nin bizim katkılarımızla gerçekleştirdiği sıra dışı bir yapım.İnşallah yarın merakla bekleyen izleyicilerle buluşacağız.Türkiye’nin ilk yerli e-ticaret sadakat programı olan Hepsiburada Premium’a katılanlara BluTV hediye ediliyor. bu programda.magarsus bu yılın en iddialı yapımı.fragmanları izlediğinizde neden desteklediğimizi anlayacağınızdan eminim.inanılmaz etkileyici.şu anda 7. berlin dizisi’nde ilk uluslararası ödülü almış durumda. Bu nedenle tüketicilerimizle buluşturmaktan büyük heyecan duyuyoruz” dedi.

OFLAZ: BU COĞRAFYANIN HİKAYELERİNİ ANLATMAYA ODAKLIYIZ

BluTV CEO’su Deniz Şaşmaz Oflaz, “Magarsus bizi heyecanlandıran bir iş. Hatta bugün uzun bir sürecin ardından ilk kez seyirciyle paylaşıyor olacağız. Bu coğrafyanın hikayelerini anlatmaya çok odaklandık. Magarsus da onlardan biri’ dedi.

habersancaktepe.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu