Ekonomi

Jefferies, büyüme görünümüne dayanarak Palo Alto Networks hisse hedefini 450 dolara yükseltti

Salı günü, küresel bir yatırım bankacılığı firması olan Jefferies, Palo Alto Networks (NASDAQ:PANW) hisseleri için fiyat hedefini önceki 350 $ hedefinden 450 $’a yükseltti. Firma hisse senedinin Al notunu korudu. Ayarlama, şirketin beklenen mali performansına ilişkin olumlu bir değerlendirmenin ardından geldi.

Firma, Palo Alto Networks’ün ikinci çeyrekte yıllık yinelenen gelirde (ARR) yıllık %46 artış ve faturalarda %16 artışla beklenenden daha güçlü bir büyüme göstermesini bekliyor. Bu görünüm, firmanın makul bir kurulum ve güçlü performans göstergeleri olarak gördüğü şeye dayanmaktadır. Analist, önceki üç aylık siber güvenlik raporlarının büyük ölçüde olumlu olduğunu ve bunun Palo Alto Networks için iyiye işaret olduğunu belirtti.

Ancak analist, iShares Genişletilmiş Teknoloji-Yazılım Sektörü ETF’sindeki (IGV) %8’lik artışa kıyasla hisselerinin yıl başından bu yana %26 artması nedeniyle şirkete yönelik beklentilerin de arttığına dikkat çekti. risk olarak görülebilir. Buna rağmen firma, Palo Alto Networks’ün yıldan yıla yaklaşık %50 ARR büyümesi bildirebileceğinden ve bunun birleşme ve satın almalarla desteklenebileceğinden emin.

Yatırım şirketi, Palo Alto Networks’ün siber güvenlikte devam eden konsolidasyondan faydalanmak için iyi bir konumda olduğunu düşünüyor. Şirketin hisseleri ayrıca, 2025 takvim yılı serbest nakit akışına (EV/CY25 FCF) göre 31x işletme değeriyle gelecekteki nakit akışı tahminlerinin haklı çıkardığı bir primle işlem görüyor.

Bu makale yapay zeka desteğiyle oluşturulmuş, tercüme edilmiş ve bir editör tarafından incelenmiştir. Daha fazla bilgi için Şartlar ve Koşullarımıza bakın.

haber-derebucak.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

-
Başa dön tuşu