Haber

Eski aşklar geri dönerken, gökyüzünde yeni bir ay olacak! Deprem olabilir ama dikkat! Uzman açıkladı

Uzman Astrolog Filiz İnsel yarın gerçekleşecek yeni ayın detaylarını Ensonhaber için yazdı. Detaylar burada!

“Muhteşem bir yeni ay”

Astrolog Filiz İnsel’in yeni ay yazısının detayları şöyle;

16 Ağustos Çarşamba günü saat 12:38’de 23 derece Aslan burcunda yeniay yaşayacağız. Aslan burcu sahnede olmayı anlatır ve aynı zamanda otoriter figürlerle de ilgilidir. Yeniay saatinde Uranüs ile ayın ortasında dik açı oluşacak. Bu durum bizi beklenmedik olaylar ve değişimlerle karşı karşıya getirebilir. Bazı durumlarda aynı anda diğer ülkelerle aramızda ani değişimler gelişebilir.

“Zehirlenmeye ve daha fazlasına dikkat!”

Hem güneş Aslan burcunda hem de Venüs… Üstelik Venüs geri harekette…

Altın ve borsa hakkında çok fazla spekülasyon var. Uranüs kripto para birimlerinde ani dalgalanmalara neden olabilir, gökyüzünde bir dünya üçgeni vardır. Fırsatınız varsa, toprak ve gıda yatırımı için uygun zamanlar, Mars ve Neptün aynı anda zıt açılar yapıyor olacak.

Zehirlenme, bağışıklık sistemi sorunları, dolanma ve beklenmedik hava hareketleri getirebilir. İçtiğiniz sıvılara dikkat etmenizi öneririm. Aynı zamanda kalp ve dolaşım sistemi sorunu yaşayanları da uyarmak isterim.

“Aşırıya kaçmayın”

Özgüvenimiz tavan yapabilir. Bahisleri abartmadan sakince halletmek mantıklı olacaktır. İkili ilişkilerde ani sonlar ve sürprizler olabilir.

Venüs’ün geri harekette olduğunu unutmayın. Aşk ve sevgi konularında gözlemci olmak ve retro bittikten sonra bir karara varmak doğru olacaktır. 22 Ağustos’a kadar yer hareketleri (depremler) meydana gelebilir.

Lütfen sağlam olmayan binalarda kalmayınız. Etkiler, bireysel haritamıza göre değişecektir. Doğum haritanız parmak iziniz gibidir. Şimdilik aşkım.

FİLİZ İNSEL: [email protected]

koç burcu yeni ay

Boğa yeni ay işareti

İkizler yeni ay işareti

Yengeç yeni ay burcu

Aslan yeni ay burcu

Terazi yeni ay işareti

akrep yeni ay burcu

Yay burcu yeni ay yorumu

Oğlak yeni ay işareti

kova yeni ay işareti

balık yeni ay işareti

haberegil.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu