Haber

Diyarbakır’da 2. El İşyerinden 200 Bin Lira Değerindeki Televizyon Çalındı

DİYARBAKIR’da ikinci el eşya satan SY’nin (22) iş yerinden 200 bin lira değerindeki 15 televizyonun çalınması olayıyla ilgili soruşturma başlatan polis ekipleri, olayı gerçekleştiren kişinin MA (24) olduğunu belirledi. bakkalın komşusu. Gözaltına alınan ve hatasını itiraf eden MA, depoda sakladığı televizyonları polise teslim etti.

Olay, 15 Ocak’ta Sur ilçesinde meydana geldi. İkinci el eşya satan ve sabah saatlerinde işyerini açan SY, elinde 15 televizyonun olmadığını gördü. SY’nin durumu polise bildirmesi üzerine İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri soruşturma başlattı. İş yerinin etrafındaki kameralar ve Kent Güvenlik Yönetim Sistemi (KGYS) incelendi. Gruplar 10 açıdan görüntü tespit etti ve hırsızlık anında bir araba tespit etti. Sürücünün kimliği ise otomobilin plakasından belirlendi. Yapılan incelemede kimliği belirlenen şüpheli MA’nın aynı zamanda SY’nin komşusu olduğu ve bakkal işlettiği belirlendi.

MA, kırsal Ovabağ Mahallesi’ndeki adresine düzenlenen operasyonda yakalanarak gözaltına alındı. MA polisteki ifadesinde olayı kendisinin işlediğini ve pişman olduğunu söyledi. MA, çalınan televizyonları Viranşehir-Derik karayolu üzerindeki bir depoda sakladığını söyledi. Polis, MA’yı da yanına alarak, Cumhuriyet Savcılığı’ndan izin alarak depoya gitti. MA depoyu açarak çaldığı 15 televizyonu polis ekiplerine teslim etti. Öte yandan MA’nın televizyonları polise teslim ettiği anlar da cep telefonu kamerasına yansıdı. Polis araçlarına yüklenen 15 televizyon, işletmeci SY’ye teslim edildi. MA’nın polis işlemleri devam ediyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

-
Başa dön tuşu