Haber

Beşiktaş’ın Ganalı stoperi Daniel Amartey: ‘İçinden geçtiğimiz süreç kolay değil’

Beşiktaş’ın Ganalı savunma oyuncusu Daniel Amartey, Gana’nın Afrika Uluslar Kupası’ndan elenmesinin ardından tüm odağının siyah beyazlı takımda olduğunu belirterek, “İçinden geçtiğimiz süreç kolay değil. Taraftarlar bizden her zaman galibiyet bekliyor. Her zaman elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyoruz.” söz konusu.

Trendyol Süper Lig’in 24. haftasında Trabzonspor ile karşılaşan Beşiktaş, sahadan 2-0 galibiyetle ayrıldı. Siyah-beyazlıların Ganalı defans oyuncusu Daniel Amartey, karşılaşmanın ardından basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Her durumda oynayabileceğini belirten Daniel Amartey, “Benim için fark etmez. Her pozisyonda oynayabilirim. Önemli olan antrenörümün benden yapmamı istediği şeyi doğru yapmaktır.”

“Zor bir sezon geçiriyoruz”

İçinden geçtikleri sürecin kolay olmadığını belirten Amartey, “Futbol bu. Bazen kaybedersin, bazen kazanırsın. Bunlar futbolda olan şeyler. Zor bir sezondan geçiyoruz. Sanırım iyi gidiyoruz.” Elimizden gelenin en iyisini yapıyoruz, çalışıyoruz, birbirimize yardımcı oluyoruz, iyi antrenmanlar yapıyoruz, elbette daha iyi olacak, biz şu süreçten geçiyoruz, “Süreç kolay değil. Taraftarlar bizden her zaman galibiyet bekliyor. Her zaman elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyoruz” dedi.

“Artık tüm odak noktam burada”

Beşiktaş’a odaklandığını ve her maça hazır olmaya çalıştığını ifade eden Daniel Amartey, “İyiyim, her maça hazır olmaya çalışıyorum. Afrika Uluslar Kupası’na gittim ama maalesef elendik. Buraya döndüm ve artık odak noktam burada. Beşiktaş’a odaklanıyorum, elimden gelenin en iyisini yapıyorum.” “En iyisini yapmaya çalışıyorum. Bu noktada sağlık ekibimiz ve fizyoterapistlerimiz bana çok yardımcı oluyor. Her maça mümkün olduğunca hazır olmaya çalışıyorum” dedi.

Beşiktaş’ın transfer görüşmeleri için İstanbul’a getirdiği Joe Worrall’ın maçını izlemesi ve transfer döneminde 6 numara desteğine ilişkin soru üzerine Daniel Amartey, “Onunla konuşmadık ama kesinlikle çok iyi bir futbolcu” dedi. Ben şahsen takım için elimden gelenin en iyisini yapıyorum.” “En iyisini yapıyorum. Fayda sağlamaya çalışıyorum, iyi antrenman yapıyorum, disiplinimi korumaya çalışıyorum ve hocamızı dinlemeye çalışıyorum. Hocamız bana fırsat verdiğinde elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyorum” dedi. – İSTANBUL

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

-
Başa dön tuşu