Haber

Alfa Kuşağı’nda Aile Olmak Konulu Konuşma Gaziantep’te Gerçekleştirildi

Gaziantep’te Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü tarafından “alfa kuşağında aile olmak” konulu söyleşi gerçekleştirildi.

Türkiye Yüzyılı aile söyleşileri kapsamında, kişisel gelişim ve eğitim uzmanı ve yazar Yusuf Yapıcı’nın sunumuyla il müdürlüğü konferans salonunda düzenlenen söyleşiye davetliler ve vatandaşlar katıldı.

Programın açılış konuşmasını yapan Gaziantep Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Keyifli Kaya, aile odaklı bir söyleşide tanıştıklarını belirterek, “Aile toplumun temel taşıdır ve bu temel üzerine inşa edilen değerler ailedir. toplumun sağlıklı yaşaması için hayati öneme sahiptir. İnsanlar işlerini birbirleriyle yaparlar.” “İstişare yoluyla karar almayı teşvik eden konsey ilkesi, bu önemli toplantıda bir araya gelmemizin temelini oluşturuyor.” söz konusu.

Aile içindeki değerlerin korunması, güçlendirilmesi ve aile üyelerinin karşılaştığı zorlukların bütünsel bir yaklaşımla ele alınması gerektiğinin altını çizen Kaya, çalışmayla aile merkezli toplumsal sorunların tespiti ve analizine katkı sağlamayı hedeflediklerini belirtti. Gaziantep’te yürütüyorlar.

Yusuf Yapan, 2010 yılında doğan kuşağın alfa kuşağı olarak adlandırıldığını belirterek, bu kuşağın temel özellikleri ve aile bilinci hakkında katılımcılara bilgi verdi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu