Haber

14 Ağustos’ta Son Dakika Magazin Haberlerini ve Güncel Magazin Olaylarını Anlatıyoruz!

‘Güncel magazin haberleri nelerdir? Bugün magazin dünyasında hangi ünlü isimler çok konuşuldu?’ gibi sorularınıza cevap olacak tüm haberler için sizi hemen içeriğe alabiliriz…

1. Doğallığıyla dikkat çeken oyuncu Özge Özpirinçci, “Ben estetik yaptırmıyorum, botoks yaptırmıyorum” diyenleri tiye aldı.

2. Çocuğunun babası Ece Erken ve eski eşi Serkan Uçar: Eski eşinin nafaka ödemediğini söyleyen Erken, Ferrari almakla ilgili sert konuştu…

3. Son olarak tuzak dişiyle ekrana gelen Bensu Soral şimdi de çenesine yaptırdığı işlemle gündemde! Bensu Soral’ın estetik operasyonla büyüyen çenesi sosyal medyanın diline düştü, yorum da gecikmedi!

4. Renkli kişiliği ve güçlü sesiyle adından söz ettiren Yıldız Tilbe, önceki akşam İstanbul Kuruçeşme Açıkhava sahnesinde konser verdi. Onu dinlemeye gelen hayranlarına unutulmaz anlar yaşattı. Yıldız Tilbe, konserin ilerleyen dakikalarında yaptığı bir hareketle alkış topladı.

5. Usta ressam Ferdi Tayfur’un kızı Tuğçe Tayfur, Muhammet Aydın ile Sivas’ta evlendi. Gelinliğini “Elhamdülillah Allah seni bana gönderdi” diyerek paylaşan Tuğçe Tayfur’un gelinliği olay oldu.

6. Pop müziğin sevilen isimlerinden Demet Akalın yaptığı her şeyle magazin gündemine bomba gibi oturuyor. Instagram paylaşımlarıyla da adından söz ettiren ünlü müzisyen, kendisine gelen yansımalara da kayıtsız kalmıyor. Şimdi bir takipçisine verdiği cevap hepimizi güldürdü.

7. Ebru Gündeş’in eski eşi Reza Zarrab ile Hadise’nin sevgili olduğu iddiaları magazin gündemine bomba gibi düştü. Ebru Gündeş ve Demet Akalın’ın sahnedeki sözleri dikkat çekerken, söz konusu aşk üçgeniyle ilgili sular durulmadı.

8. Ünlü şarkıcı Hadise, iş insanı Mehmet Dinçerler ile 5 ay süren evliliği hakkında dikkat çeken itiraflarda bulundu.

9. Hande Erçel ile Hakan Sabancı’nın çıkmaya başladığı günden beri ‘Hande Erçel’in aile tarafından istenmediği’ iddiaları ortalıkta dolaşıyor. Ancak işin aslı pek de öyle değildi!

10. Tuba Büyüküstün, geçtiğimiz günlerde İngilizce konuşmasıyla sosyal medyada alay konusu olmuştu, muhtemelen hatırlarsınız. Büyüküstün, Instagram paylaşımıyla yeniden gündemde.

11. Mehmet Aslantuğ, Bozcaada’da tatil yaptığı sırada yeni imajıyla dikkatleri üzerine çekti. Aslantuğ’un bayram pozlarından birinin altına düştüğü not sosyal medyada gündem oldu.

12. Servetini gözümüze sokan, elinden hiç düşürmediği telefonuyla hayatından kesitler sunan son dönemlerin en tartışmalı isimlerinden biri Dilan Polat. Reality şovları izlerken elimizde tohumlarla izlediğimiz ütopik bir hayat yaşayan Dilan Polat, şimdi de takipçilerinden birine verdiği korkunç yanıtla gündemde!

13. Ünlü oyuncu Uraz Kaygılaroğlu, kızıyla birlikte yakın arkadaşının nikah törenine katıldı. Müziğin ritmine kendini kaptıran güzel oyuncu, önce karnını sokağın ortasına attı, ardından horon devreye girdi.

14. Hem danslarıyla hem de tarzıyla ön plana çıkan Zeynep Bastık’ın adını sık sık duyuyoruz. Son zamanlarda sosyal medya paylaşımlarıyla gündeme gelen Bastık’ın özel hayatı da konuşuluyor. Bu kez sahneye çıkarken Hadise’nin kombinine benzer bir görüntü sergiledi. Gelin bu kombinasyona birlikte bakalım!

15. Bir süredir karaciğer hastalığıyla mücadele eden Ufuk Özkan, nakile gerek olmadığını ve değerlerinin normale döndüğünü açıkladı. Setlere dönmek için sabırsızlanan başarılı oyuncu Ufuk Özkan’dan ilk set karesi geldi!

16. Afra Saraçoğlu ile Mert Ramazan Demir’in yılan hikayesine dönen aşkında geçtiğimiz günlerde yeni bir gelişme yaşandı. Çiftin önce ayrılıp sonra barıştığı iddia edilirken; Mert Ramazan Demir’in sözleri yine karıştırdı!

17. Hazar Ergüçlü rol aldığı projelerdeki başarılı oyunculuğuyla adından söz ettirdi. Ancak şimdi hepimizi üzecek bir haber geldi. Hazar Ergüçlü’nün babası Süleyman Ergüçlü vefat etti.

18. Sosyal medya fenomeni Nez Demir, her fenomen gibi kendi markasını çıkardı ve Türkiye’nin her yerinde güzellik merkezleri açtı. Güzellik merkezinde verilen ‘zayıflama’ hizmetinin yanı sıra diyetisyenler, zayıflama ürünlerini piyasaya sürerek birer birer isyan bayrağını kaldırdı. Diyetisyen Gizem Dönmez, Nez Demir’in kendisine tepki gösteren diyetisyenlere verdiği yanıtın ardından beladan kurtuldu!

19. Artvin’in Arhavi ilçesinde düzenlenen şenlikte hayranlarıyla buluşan Resul Dindar ve Demet Akalın’ın ortasında sahne nedeniyle gerginlik yaşandı. Resul Dindar, Demet Akalın’ın sahneye erken çıkmak istediğini iddia etse de işin aslı bambaşkaydı!

20. Hande Fırat’ın sunduğu Gece Görüşü programına konuk olan gazeteci Melih Yiğitel, Defne Samyeli hakkında söylediği tatsız sözler nedeniyle tepki çekti. Defne Samyeli, Hande Fırat’ın da canlı yayında bahsettiği Yiğitel’e harika bir yanıt verdi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu